2011. május 17., kedd

ÁTMENETIÁLLAPOT blog felajánlása HARCOSKÁÉRT!!!

Kétgyerekes Anyuka levelétől az árverésig – licitálj az ÁÁ-n!

Veres Csabikát – vagy ahogy szülei nevezik, Harcoskát – MsPoppy posztjából ismerhetitek. Itt részletesen olvashattok, és képeket is nézegethettek róla. A koraszülöttként született, most hároméves kisfiúnak egyelőre csak egy halom orvosi zárójelentése és egyéb papírja van, diagnózisa viszont máig nincs. Ahhoz, hogy végre ez is legyen – ami talán elvezethetne a helyzet megoldásához is –, egy spanyolországi intézmény kínál segítséget, természetesen nem ingyen, hanem nagyon sok pénzért. Erre gyűjt most a család, és itt jött be a képbe Kétgyerekes Anyuka és az ő levele is – de őt most hagyjuk, mert ez most nem róla szól, nagyon is nem.
Tegnap kihirdettük pályázatunk nyerteseit is. Egyik nyertesünk, Jadeanya úgy döntött, hogy neki pont elég elismerés, ha szívesen olvassátok őt az Átmeneti Állapoton, ezért nyereményét bocsássuk licitálásra, és az így befolyt összeget Harcoska számára ajánlja fel – ezzel is hozzátéve egy kicsit a spanyolországi út költségeihez. Úgyhogy mostantól bárki licitálhat a képen látható egyedi ékszerszettre, amiből garantáltan csak egyetlenegy van a világon. Licitálni kommentben itt és Facebook-oldalunkon is lehet. Az aukció május 31-ig tart, a legtöbbet ajánló licitáló eztán kapja meg szép díszdobozban a Jadeanya által felajánlott ékszerszettet.
Az ékszerek csodaszépek, Csabiéknak nagy szükségük van a pénzre, úgyhogy hajrá!
Az ÁÁ csapata

2 megjegyzés:

  1. Ez sajnos teljesen leírja a szememben a magyar egészségügyet. Én is sokat mászkáltam a fejfájásommal, amit a mai napig nem tudtak megállapítani mi okozta. Nem lepődök meg már azon sem , hogy nincs diagnózisa a kisfiúnak. Én minden bizonnyal erélyesebben rácsapnék az asztalra az éppen aktuális orvosnál és balhéznék egyet, hogy miért nem mond senki semmi értelmeset. Sajnos már maguk az orvosok is elkezdtek panaszkodni az egészségügyre. Már nem olyan mismásoló módon, ahogy eddig tették. Bár igaz, hogy a véleményüket így is a nyugdíjazásuk után tudhatjuk meg, de már ez is valami. Most jelent meg egy könyv, amiben hasonlóan ad hangot az egyik szülész orvos, a rendszer hibáinak kijavítását kérve és a hiányosságok pótlására. Az ilyen orvosokat kéne visszatartani a nyugdíjazástól, mert ezek még szeretik a munkájukat és valószínűleg valamit mernének is mondani a kisfiú ügyében. A könyv különben ingyenes. Elérhető itt: http://www.ingyenesenletolthetokonyvek.hu/konyvek/szuleszeti-zarojelentes-dr-berko-peter-2011

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük az ötletet megfogjuk nézni:)

    VálaszTörlés