2011. április 28., csütörtök

Valóban pénzt hajhászunk???

Ma ezt a levelet kaptam, ha tényleg bántó amit teszünk, írjátok meg!!! Köszönöm!

"Ne haragudj, hogy csak így ismeretlenül írok, de eléggé felháborít amit a harcoska közösségbe írogatsz a pénzgyűjtéssel kapcsolatban. Én is likeoltam az oldalt, mert nagyon meghatott a történet. Nekem is van két gyerekem és elhiszem, nagyon rossz látni betegen a kisfiadat, de ez a pénzhajhászás már sok, nem gondolod? Egyszer meg lehet ezt írni, persze mindenki ezt csinálja, de nem ennyire nyomulósan, hogy ha mindenki csak ennyit, meg annyit küldene és ti már számoljátok, hogy mennyi lehetne, ez gyomorforgató.
Eddig én is úgy gondoltam, hogy a gyed utalása után küldök pénzt, de most nagyon átgondolom, de ha küldök is nem téged, hanem ezt a szép kisfiút nézem.
Kérlek ne vedd ezt bántásnak, csak egy figyelmeztetésnek, mert ez szerintem nem csak nekem szúr szemet.
Remélem érted mire is gondoltam.
Köszönöm, hogy meghallgattál és gyógyulást kívánok a kisfiadnak!
Üdvözlettel,
egy kétgyerekes anyuka"

15 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Szia, én nem tudok pénzzel segíteni, de szeretném megkérdezni, hogy a Bethesdában jártatok-e már? (Ha igen, és írtatok is róla, ne haragudj, nagyon elfoglalt vagyok, nem tudtam utánaolvasni...)A kórház igazgatójával jó barátságban vagyunk. Keress meg a blogomon, kérlek, ha szerinted tudunk segíteni.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a hozzászólásokat,támogatásokat minden tekintetben!!!

    VálaszTörlés
  4. Szerintem aki ezt a levelet írta nem tudja milyen az amikor a sok doktorhoz járás, a gyógyszer és a sok egészségért vívott harcban elfogy a pénz. Ilyen beteg gyermek mellett az anyuka nem tud dolgozni. Valóban egyetértek azzal, hogy sok kicsi sokra megy és minden összeg számít. Ha valaki ebben a pénz hajszolást látja az szégyellje magát és még inkább ne tegye szóvá, tartsa meg magának a véleményét. Senki nem tudja elképzelni, milyen fárasztó lelkileg és fizikailag egy beteg családtagot ellátni. Sok kitártást és lelkierőt kívánok és remélem kiderül mi a isfiatok betegsége és kinőheti vagy kigyógyítják őt. Szintén egy kétgyermekes anyuka.

    VálaszTörlés
  5. Szerintem se foglalkozz az ilyen lelketlen emberekkel.
    Egyre kell most koncentrálnod, Csabika gyógyulására!
    Szorítok nektek!

    VálaszTörlés
  6. Szerintem ezt a levelet egy nagyon buta nő írta! Ha volna egy csepp esze tudná,hogy mindent meg kell tenni ezért a kicsi fiúért. Kíváncsi vagyok ő mit tenne hasonló helyzetben? Szerintem nem nyomultok hanem udvariasan kértek.Ezt a buta nőt kivéve mindenki így csinálná.Mielőbbi gyógyulást Csabikának!!! üdv:KJ

    VálaszTörlés
  7. Szia!Ismeretlenül írok ide én is...2 gyerekes anyuka vagyok én is...de eszembe sem jutott, hogy pénzt szeretnétek hajhászni, vagy hogy sokak lennétek....Fura, hogy milyen emberek vannak...Sajnos a mai világban igen sokunknak vannak kemény anyagi gondjai, így igen is nehéz egy ilyen helyzetben helyt állni, kívánom nektek, hogy megtaláljátok azt az orvost aki gyógyulást hoz a kisfiatoknak, szörnyű lehet ilyen állapotban látni az embernek a gyerekét!Sajnos jelenleg pénzzel nem tudok segíteni, de mindenképpen megosztom a blogotokat, hátha így eljön a megoldás...Kitartást és sok erőt kívánok!!

    VálaszTörlés
  8. Ostoba liba! Kíváncsi vagyok mit tenne, ha minden nap így látná a gyerekét?! Udvariasan hallgatna, hogy az etikett szabályoknak megfeleljen? Ilyenkor minden követ megmozgat egy ANYA! Pénzt kér, eszközöket....stb. Ha nem tetszik ne írjon, csak hallgasson. Legalább ennyi részvét lenne benne!

    VálaszTörlés
  9. Sziasztok!Köszönöm ahozzászólásokat,és végül is akkor nem érzem magam bűnösnek,pénzhajhásznak:))
    Szerintem is ebben az esteben mindenki,minden követ megmozgat!!!

    Szilvi&Csabika

    VálaszTörlés
  10. szia.
    én most találtam ide a blogodra.
    egyszer mi is összeírtuk, hogy mennyibe kerül a mi sérült gyerekem havi fejlesztése (még az alap dolgokat nem is vettük bele, mint kaja, pelus...). De egy ilyen "pénzhajhász" hozzászólást mi is kaptunk valakitől.
    én akkor ezen nagyon elgondolkoztam, hogy tényleg félreérthetőek voltunk -e, de azt hiszem, h nem.
    Aki ebben nincs benne, azt nem tudja ezeket a dolgokat és örüljön is neki!
    Talán aki nem érintett, az azt gondolhatja, hogy beteg gyereket az állam, kórházak, stb. ellátja TB-re és ebből nincs többletköltsége a szülőnek? lehet, h ezt gondolják. Ha ez így van ,akkor pedig még inkább le kell írni a tényeket!
    és az a borzasztó lelkifurdalás, hogy mindent meg akarunk adni a gyerekünknek ,amitől fejlődne és nem mindig sikerül.. ezt sem érzi át kívülálló....
    sok sikert és szorítok!
    Csibe

    VálaszTörlés
  11. Szia!
    Pont emiatt írtam le,mert sokan azt gondolják,hogy minden megy TB.re,ill.közgyógyra,ezért aztán leírtam.a közgyógyos gyógyszereket bele se írtam,elvben az fedezi,köszönjük a biztatást:Szilvi&Csabika

    VálaszTörlés
  12. Hihetetlen, hogy még ilyenkor is csak a vádaskodást látni: "pénzhajhászás" mi? HA LENNE VMI OTT BENT NEKI nem írna ilyet: éppeszű és épplelkű ember nem ír ilyet. Nem vagy pénzhajhász. De tudod mit: én az lennék, mindent MEGKÉRNÉK, MEGKERESNÉK...
    Szurkolunk nektek! És a hasonló lehúzó kommenteket törölhetnéd sztem nyugodtan, észre se vedd... KITARTÁS NEKED! ...nektek... sok puszi: egy szintén kétgyerekes anyuka

    VálaszTörlés
  13. Köszönöm szépen a hozzászólásokat,nagyon pozitívokat írtok,újból erőre kapok:)

    VálaszTörlés
  14. Szia

    az Atmeneti allapot blogrol uzenjuk Ketgyerekes Anyukanak, remelem olvassa, nem mintha hinnek benne, hogy megvilagosodik, csak hogy erezze, milyen, mikor undorodnak tole:

    http://atmenetiallapot.freeblog.hu/archives/2011/05/11/Penzhajhaszas/#comments

    VálaszTörlés
  15. Szia!Olvastam a blogotokat és örültem ,hogy mennyien mellettünk álltatok ki:)köszönjük
    Csabi&szilvi

    VálaszTörlés