2011. április 30., szombat

Utazás? Segítség? Kérdőjelek?

Ma csatlakoztunk a "EGYÜTT A GYERMEKEINKÉRT!"FB.csoporthoz,lehet beszélgetni más beteg gyerekek szüleivel.Úgy érzem szinte egy mozgalom indult el.és ha nem kéne az utazásra koncentrálnom,illetve Csabóra non-stop,akkor sok követ meg lehetne mozgatni,de talán így is.Pl.milyen jó lenne, ha velünk szülőkkel is foglalkozna valaki, pl.pszichológus, hogy kibeszéljük fájdalmainkat, küzdelmeinket. Remélem egyszer ez is összejön.

szóval eddig 6000.-ft érkezett utalás útján,ez is valami,köszönjük,majd a neveket kiteszem.

Igazából 6 hét van az utazásig,addig még sok mindent kell intézni,:))

Többen kérdezték miért spanyol ország?Azért ,mert itthon leállt a gépezet,Csabika 1 éve nem hízik,sőt fogyott,közösségbe nem megy,nem eszik,a többit már mind leírtam.Jött egy lehetőség,hogy van kint ismerős,aki segít sok mindenben,és azt gondoljuk meg kéne próbálni,ha már itt nem megy ,hátha kint többre jutnak,és a levegő előnyös a folyamatos felsőléguti megbetegedéseinek,a refluxa miatt.

Nagyon nehéz lesz az utazás,a kint lét ,pláne egyedül Csabival,de lehet a nagy tesó kijön velem,ő tud segíteni nekem az ellátásában.






Egyébként Csabika mostanában verekedős, valószinű azért mert most kezdi érezni,hogy ő máshogy él,mint a tesók,és a többi gyerek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése