2011. április 29., péntek

Apa levele


Először is szeretném megköszönni mindenkinek a segítséget, megosztást, ötleteket stb.

Most szeretnék pár dolgot leírni, hogy jobban lássátok a kezdeményezés okát.
Az gondolom itt az idő, hogy én is hozzászóljak a kisfiam oldalához, ami rengeteg pozitív erőt, energiát ad nekünk. Ezt az oldalt mindenképpen elindítottuk volna, mivel 3 év telt el és még mindig nincs egy diagnózisunk. Itt hátha valaki ötletet ad, felfigyel ránk.
Csabika történetét aki be like-olta gondolom olvasta is, tehát nem írom le még egyszer. Mint tudjátok az oldalon jött is egy lehetőség, hogy kijussunk külföldre, egy komolyabb, speciális kórházba, ahol hátha megkapjuk a rengeteg kérdőjelre a választ.(miért nem hízik, nem növekszik, miért nem eszik, miért csak speciális tápszeren táplálhatjuk, miért nincs immunrendszere, több hasi műtét után is, miért van nagyfokú refluxa ill. hiátusa, stb....).
Tehát ez utazás lehetősége miatt jutottunk arra a döntésre, hogy mint rengeteg beteg, fogyatékos gyermek fórumján kérnek a szülők pénzt az alap életvitelhez.
Soha semmiért nem adnám fel a küzdelmet kisfiamért, aki az első perctől mióta megszületett egy csoda, egy HARCOS. Mi felnőttek is tanulhatunk tőle!

Három év kemény küzdelme mellett a mi életünk is napról napra nehezebbé vált. Sehol nem voltak megértőek a helyzettel, jelenleg már a 6. munkahelyemet taposom, mert ahogy kiderült a problémám, még próba idő alatt megszüntették a munkaviszonyom. De még ebben a helyzetben sem fordultam más segítségért, mindent megpróbáltunk saját magunk elérni, kiharcolni. Jelenleg egy olyan lehetőség előtt állunk amely teljes gyógyulást adhat a kisfiúnak. Eddig saját magunk oldottuk meg a problémákat és nem kértünk nyilvános segítséget, de ez a lehetőség most a mi keretünket is felül múlja.
Aki segíteni szeretne és tud, akar, az továbbra is nyomon követi HARCOSKA oldalát, de szeretném kérni: ha csak rágalmazni, kötekedni ill. zaklatni szeretnének, azt ne itt tegyék!

Azért írtam ezt a hosszú monológomat, mert történt ma egy levélváltás, amely lassan fenyegetéssé válik.

Továbbra is köszönöm azoknak, akik mellettünk állnak, és próbálnak belegondolni a minden napjainkba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése