2011. április 28., csütörtök

Hogy mire lenne szükségünk az utazáshoz?





Az utazáshoz, amit június közepére tervezünk, legfőképpen pénzre van szükségünk, de azon kívül szükség lenne még pár dologra. Pl. ételmelegítőre (tápszerhez), kisebb sterilizálóra, mam szilikon cumi (eszem), autóba valami játék ami leköt, nyaktartó, termosz, babavíz, 86-92-es nyárias ruha ill. sapi nap ellen, nedves kendő, babatáska, stb...

3 megjegyzés:

  1. Nyaktartón mit értesz? Nyakpárnát ezer örömmel varrok Csabinak, a blogomon meg tudod nézni, milyeneket készítek. Ha megfelel, akkor írd meg, kérlek, milyen színben, mintával szeretnétek, és küldöm! :)
    A felhívást pedig kiteszem a blogra. Drukkolok nektek, Csabikának!

    VálaszTörlés
  2. Szia,megnéztem Blogodat,csodálatos az anyakpárna nagyon jó ha lehet valami olyan anyagból amibe nem ízzad annyira bele.
    Szertném megkérdezni,hogy kutyusnak fekhelyet nem varrsz?Csabika kutyusának a mai napig nem lett ilyene éshát jó lenne,természetesen kifizetjük.
    köszönjük a segítséget Szilvi&Csabika

    VálaszTörlés
  3. Szia, minden nyakpárnát természetes anyagból varrok, hogy ne izzadjanak bele a gyerkőcök. :) Írok neked levelet, és egyeztetünk, milyet szeretnétek. :) A nyakpárna, természetesen ajándék.
    Kutyusnak még nem varrtam párnát, de nem lehet olyan nagy feladat. :) (Jut'eszembe, macskáknak már varrtam. :D)

    VálaszTörlés