2011. június 14., kedd

Újabb megmozdulás a Facebookon

Segítséget szeretnék kérni Tőletek. Ma létrehoztam egy eseményt a Facebookon, amelynek célja, hogy legyen Harcoskának 1000 ismerőse:

"Sokan gyűjtjük az ismerősöket itt a Facebookon! Örülünk, ha egy rég nem látott iskolatársunkra, vagy gyerekkori barátunkra akadunk rá, akiről rég nem hallottunk semmit.
Van egy súlyosan beteg kisfiú, Veres Csabika, aki azért gyűjti az ismerősöket, hogy olyan jószándékú emberekhez is eljusson a híre, akik - bármilyen formában - tudnak segíteni rajta!

Ezért kérlek Titeket, hogy "lájkoljátok" Harcoska oldalát itt: https://www.facebo...ok.com/pages/Harcoska/109503902465705?sk=info és emellett hívjátok meg az Ismerőseitek is erre az eseményre!
Jelenleg 649 ember ismeri Csabika történetét! Mire hazaér a gyógykezeléséről, szeretnénk ha elérné az ismerőseinek száma az EZRET!"

Az esemény nyilvános, bárki hívhat meg rá vendégeket, és most én pont erre szeretnélek buzdítani Titeket! Kérlek, hívjátok meg az Ismerőseiteket, így még több emberhez eljuthat Csabika híre. Harcoska üzenőfalára kitettem az esemény elérhetőségét.

Már egyszer megmutattuk milyen is az, mikor a bloggerek és bloggerinák összefognak, remélem most is számíthatok Rátok! Előre is köszönöm a segítségeteket!


2011. június 11., szombat

Jótékonysági borárverés Visontán

Június 2-án - sok-sok jó szándékú ember összefogásának köszönhetően - jótékonysági borárverés volt Visontán, amelyen a befolyt összeget Csabikának ajánlották fel.

A borárverés 16 órakor kezdődött. Nagyon sok jó minőségű borra lehetett licitálni, melyeket a következő pincészetek, borászok ajánlottak fel:
  • Kisné Porupsánszki Andrea
  • Pálinkás Pincészet, Pálinkás Attila
  • Veres Csaba
  • Endrész Pince, Endrész Zsolt
  • Grócz János
  • Simon Dániel
  • Maróti Attila
  • Dér Ferenc
  • Racskó János
  • Major Pince, Major Levente
  • Hadobás Pince
  • Danubiana Kft.
  • Ignác Pince, Dér Gábor
  • Dér Pince, Dér Adrián
  • Ludányi Pince
A borokon kívül érkeztek tárgyi felajánlások is, például festmények, számítógép, Udvari Gábor fotója, stb.
Sajnos nem voltak túl sokan az árverésen, de aki jelen lehetett, az egy nagyon kellemes hangulatú rendezvényen vehetett részt, ahol a felajánlásait nemes célért tehette meg. Itt mondunk köszönetet mindazoknak, akik árverésre bocsájtották boraikat vagy alkotásaikat, használati tárgyaikat és azoknak is, akik ezekből vásároltak!

Aki nem tudott részt venni a rendezvényen, de szeretne gazdagabb lenni egy üveg különleges borral és ezáltal hozzá segíteni Csabikát a gyógyuláshoz, az még licitálhat a MaxiRádió honlapján!
A licitálást 18 órakor gálaműsor követte. Itt a fellépők között találkozhattunk a Holdfény hastánccsoporttal, a  visontai Népdalkörrel, a Zenebarátokkal és a Stylus együttessel. A műsor csodálatos volt és nagyon megható. Amikor a Stylus együttes és a Zenebarátok előadásában megszólalt a Mit tehetnék érted c. dal, szem nem maradt szárazon. Sajnos az ottani hangulatot nem adja vissza, de kérlek hallgassátok meg ezt a dalt  Halász Judit előadásában:

Sajnos Csabika nem tudott részt venni a rendezvényen egészségi állapota miatt, de a Szervezők gondoskodtak róla, hogy a színpadon egy képről mosolyoghasson ránk.

Hálás szívvel mondunk köszönetet Dér Adriánnak és az "Abasári Olaszrizling" Borbarátok Egyesületének, a Visontai Önkormányzatnak, a GoldMILL-nek, a Radír csoport karitatív kezdeményezésének, a visontai Sportegyesületnek, a Szervezőknek, a Fellépőknek, a Felajánlóknak, a Résztvevőknek, a Licitálóknak és Mindenkinek, aki bármilyen formában segítette a rendezvény létrejöttét, és azoknak is akik Csabika és a családja mellett állnak.

2011. június 4., szombat

Visonta összefogott-és Abasár is!!!

2011.júni.02.-án volt a Visontai művelődési házban a jótékonysági árverés illetve egy előadás Csabikáért.
Köszönjük akik ott voltak illetve támogatták Csabikát,sajnos a vártnál azért kevesebb pénz jött össze,de nem vagyunk telhetetlenek,hátha utazás után ,amíg kint vagyunk akkor is segítenek,támogatnak minket.
Mi nem mentünk el a rendezvényre ,de Apa és többen is elmondták milyen szép volt és megható.

A magyar NUTRICIA!!!!-felháborít

Muszáj erről írnom ,mert szeretném ,hogyha megértenétek miért kell vagyonokat költeni Csabika szerelékére,hátizsákjára,stb?
Leírtam ,hogy 2010 őszén a MC donalds alapítvány álltál sikerült mobil pumpához jutnia Csabinak,ami itthon ismeretlen volt,hozzá én a mini hátizsákot illetve a szereléket Amerikából meghozattam,mert azt nem ismerték.Így lett Csabinak egy pumpája,ami sajnos amikor elromlott elvittük a céghez és rögtön kaptunk cserét,ami nem zewek pumpa volt, hanem infinti ./ekkor már gondolkoztam,hogy lehet ez,van itthon ilyen pumpa?/A lényeg Csabikának mivel van "saját "pumpája,ezért a régi pumpát amit állvánnyal tol ,nem cserélik ki ilyen kis pumpára,pedig van már itthon is.Igaz ő az egyetlen gyerek magyararországon aki mobil,és folyamatos táplálást igényel,de akkor se kaphat!!!
Köszönjük NUTRICIA!!!!
Szerelék meg azért nincs ,mert hátizsákot,ilyen kicsit nem is láttak,itthon senkinek nincs,ezáltal nekik bármi jó:))
Nekünk akik mobil pumpával és hátival élünk nekünk való szerelék nincs,oldjuk meg,vagy feküdjön a gyerek egész nap.
Ezt le kellett írnom ,mert szégyen,szégyen ,hogy egy beteg ,de értelmileg teljesen ép gyereknek nem jár az élhetőbbé tétele az élethez!!!!

Elnézést,ha ez a bejegyzés kissé indulatos volt:(

2011.június.04/szombat/-JELENLEGI HELYZET

2011.június 04.-helyzet jelentés:
Tudom napok óta ,hogy kéne írnom,de rengeteg intézni való van,Csabika nincs jól és valahogy nem ment a dolog.Azt is tudom ,hogy ti akik szeretitek ŐT várjátok a friss híreket,képeket Csabóról:)
Most inkább visszafele írok,remélem nem baj(mármint idő rendben)!
Sajnos ma Csaba nagyon nincs jól reggel 6kor arra keltünk ,hogy hánynia kell.és sajnos iszonyatos fájdalmak közt szín emésztett vért hányt,úgyhogy úgy döntöttem leállítom a tápszert és csak ionos vizet kap.Gondolom eléggé megviselte a hányás mert egész délelőtt aludt,meg így a víz mellett a pocak is pihen.
4 napja nem voltunk utcán,annyira nem is hiányzik,mivel jó meleg van:)a nátha meg valahogy nem akar múlni senkinek,főként Öcsikének nem.Délután elkezdtem a tápszert adni ,lassú perc számmal,de sikerült hányni,most teljesen begyógyszerelve  nézi a tv-n a mese filmeket.
Szinte számoljuk a perceket ,hogy kiérjünk itthoni kórházi kezelés nélkül a Spanyol klinikára.