2011. november 4., péntek

2011.október-november:Spanyolország

Régen írtam,úgy gondoltam most talán jó annyira a netem,hogy egy kicsit kiírjak magamból pár dolgot.Először is köszönöm mindenkinek aki bármilyen módon segített,segít Csabikának ,hogy itt legyünk továbbra is spanyol országban és várjuk a lehetőséget a műtétre.
Csabó még mindig csak azt látom ,hogy nagyon sokat változott ,pozitív irányban,antibiotikum még mindig nem kell neki:),rengeteget vagyunk levegőn,hisz itt még mindig csak 20 fok van ,igaz párszor esett már az eső.
Sokat beszél,barátkozik,titkon rögzíti a spanyol szavakat,mondókákat mond,énekel.Nagyon hiányzik neki a családja,és persze a kiskutyái.
Elértük azt is,igazából ő érte el,hogy leül enni velünk,és mindent megnyalogat,megizlel,megszimatól,illetve bab levesből,lecsóból tunkolgat is.Látszik hogy szereti a jó magyar konyhát.
Az orvos az utolsó konzultáción azt mondta ,hogy jelét kell mutatnia ,hogy van éhséérzete,illetve hogy enne e.Sajnos ezt még egy orvos se érti meg,hogy aki soha nem evett-ivott,ill.nem tudja hogyan is kell,az nem fog csak úgy enni,remélem egy előre habilitációt,atatés terén kitudunk harcolni.
Rossz hír a tápunk a NEOCATE ADVENCE viszont elfogyott,otthon elutasította az oep.Kitettem a facebook oldalunkra is miért ezt a 21000.-ft os tápot kell ennie.mivelő már majd 4 éves de súlyos laktóz intoleranciában szenved,illetve más allergiákban ez az egyetlen táp ami 10  éves korig adható,és pótol minden nyom elemet,stb.Megpróbálunk valahogy szerezni ,mert most csecsemő tápot kap:(

Most ,hogy itt is lassan hüla levegő,kíváncsi vagyok hogy viseli majd,illetve lesz e több felsőléguti megbetegedése,remélem nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése