2011. május 30., hétfő

Anya gondolatai

Tudom írhatnám a saját blogomba is és biztos le is fogom ott is írni,de valahogy hihetetlen,hogy azt hittem sok emberre ,hogy barát és kiderül semmi.A szó-szoros értelmében!!!Azt gondolom nem bántottam meg senkit,aztán lehet hogy még is,de rengetegszer érzem és tudom ,mennyire magányos vagyok,és leszek is:(
Az ,hogy sajnos az én családom nagy része teljesen elfordult tőlünk,az az ő szégyenük,nem lehet megváltoztatni,de hogy akiket azt gondoltam barátok,azoknak se jutunk az eszükbe szomorú.!
De talán leletem új barátokra máshol,nem az én környezetemben,kicsit távolabb tőlünk!

Harcoska&Anya

LICITÁLÁS-HARCOSKÁÉRT/Egyedi készítésű ékszerek!!!-Lezárult

Licitálás Harcoskáért-Egyedi készítésű ékszerek -2011.május 25.-én éjfélkor lezárult!!!

Nyertesek:Szilágyiné Sági Szilvia-medál és a fülbevaló.3000-3000ft.
                   Varga Éva:Nyaklánc-4500-Ft


a licit nyertesei utalás után ,posta címüket elküldve kapják meg az ékszereket!

Köszönöm  mégegyszer Varjú Vikinek a felajánlást!


Május utolsó hétvégéje-GYEREKNAP-Visonta

Május utolsó hétvégéjét Visontán töltöttük,Csabinak úgyis ki kellett próbálni a B6 ampulla használ e utazás alatt,azonkívül Csabika nagyon jól érzi magát,játszhat a tesókkal,mindenki őt kényezteti:)
Szombat reggel lementünk a gyerek napra,de Csabika félt mindentől,főként ahol sok ember volt,vagy gyerek,azért az üres rendőr autót kipróbálta.Szabinak a testvérének annál inkább tetszett minden:)
Az utazást elég jól bírta Csabó,nézelődött kifele az ablakon,és a legfontosabbat majdnem elfelejtettem,Csabika összebarátkozott a szomszéd kislánnyal Reginával,még egy kicsit együtt is játszottak!





Vasárnap reggelre jó náthásan ébredt Csabó,éjjel többször hányt is :(

2011. május 25., szerda

A blogos játék eredményhirdetése

Ma van a szülinapom, ami jelen esetben nem azért érdekes, mert megint egy évvel öregebb lettem (és bölcsebb is talán), hanem mert ma sorsoltam ki a hóvirág új tulajdonosát.

Mielőtt megnevezném, hogy kié is lett a csokor, szeretném megköszönni, hogy ennyien velem játszottatok, és tettétek ki a blogotokban a felhívást Harcoskáról. Nagyon jól esik ez az összefogás nekem és a Családnak is. Remélhetőleg ezzel elindult valami Nektek köszönhetően. 

54 jelentkező volt a játékra. A sorsolásban az Excel volt a segítségemre. Íme az a lap, ahol megtalálható az összes játékos neve és a blogok elérhetősége:

 És a nyertes: Zsófi! Gratulálok! Kérlek írj nekem a szasziandi@gmail.com-ra, hogy hova küldjem a virágokat! Remélem tetszeni fog! :$

2011. május 23., hétfő

Pár dolog,ami még nincs tisztázva a betegségek közt?!

Azt ugye leírtuk, hogy Csabika koraszülött volt (30 graves hét), hiátus herniával, reflux-al, vastagbél kacs tágulattal született,tudjuk hogy ebből a hiátust és refluxot műtötték,de nem nagy sikerrel,tudunk a MERONEM állttal okozott Lyel szindrómáról,tudjuk,hogy volt többszöri borda törése,táplálási nehezítettség,felszívódási zavar.De nem írtam arról,hogy Csabi vénái nagyon rosszak már a sok szúrástól(szinte szúrhatatlan),centrál vénája volt kb.6x,de már azt se tudnak betenni,úgyhogy kellőképpen véna hiányban szenved,van neki pitvar sövény hiánya ,ami a tavaj nyári szív uh.szerint már csak 2mm,elvben nem kell műteni,de okozhat fáradékonyságot,súly elmaradást,stb...Idén márciusban kiderült hogy a veséi kisebbek ,ami elvben a vese vizsgálatok szerint azért jól működik,csak ezt nem tudjuk mind ez miért,mitől van.Ja és,hogy miért kell antibiotikumon élnie,mert különben még hamarabb beteg lesz.
Ezek a kérdések is mindíg foglalkoztatnak!

Autós utazások-ROSZULLÉT

Sajnos tegnap teljesen bebizonyosodott,hogy Csabika nem bírja az autós utakat,hazafelé tegnap Visontárol,kb.25km nél félre kellett állni ,mert annyira hányt és mivel nem nem tud rögtön előre hajolni,fuldoklik tőle,amitől persze megijed.Én hiába segítek neki azonnal,ő üt -rug annyira meg van ilyedve.

Nem tudom Spanyolországig hogy jutunk el autóval,de vannak olcsó repülőjegyek,és ha esetleg még jön segítség,és a borárverés is úgy alakul ,akkor lehet megpróbáljuk:)Nem ez a cél de nem kockáztathatunk,hogy 24 órás út alatt teljesen kiszáradjon a manó!

2011. május 22., vasárnap

VISONTA-2011.május 20-22

Hétvégén Visontára mentünk,hogy minél többen megismerjék HASRCOSKÁT(CSABIKÁT),illetve a a rendezvényről is tudjunk személyesen beszélni.Sajnos a lefele vezető úton nagyon rosszul lett CSABA,sokat hányt,le is állítottuk az etetést,amíg meg nem érkeztünk!Mikor kivettem Csabit a kocsiból szinte órákig nem tudott stabilan menni,ölben kellett vinni,és nagyon sápadt lett(nem mintha valaha volt is piros pozsgás),még papa is megjegyezte ,hogy nem néz ki most jól az unokája.Este adtam neki vasat,ionpótlot,stb...Az éjszakája így már nyugodtan telt:)


Szombaton elmentünk,a pici ruha boltba ,ahol kapott szép zoknikat,és ruhákat az eladó nénitől!Sokindenkivel találkoztunk,így többen megismerik ,hogy ki is ez a kis "VERES CSABIKA"aki sajnos ilyen beteg.Nagyon sok kedves ember van ,jönnek hoznak segítséget ,hogy a gyógykezelését meg tudjuk oldani.,estére jól elfáradt,nagyot aludt!Azért ez tiszta mátrai legvelő nagyon sokat jelent mindenkinek,de főleg Csabikának:)
Most vasárnap ebéd után indulunk haza,remélem Csabi tud a kocsiban aludni

Ami még nagyon fontos ,voltunk lent Dédimamánál és Tatánál és bizony ők is segítenek ,hogy tudjunk utazni,na meg Kati kereszt+Andiék,és sorolhatjuk,de a blogban mindenkit feltüntetünk.KÖSZÖNJÜK!!!

2011. május 17., kedd

ÁTMENETIÁLLAPOT blog felajánlása HARCOSKÁÉRT!!!

Kétgyerekes Anyuka levelétől az árverésig – licitálj az ÁÁ-n!

Veres Csabikát – vagy ahogy szülei nevezik, Harcoskát – MsPoppy posztjából ismerhetitek. Itt részletesen olvashattok, és képeket is nézegethettek róla. A koraszülöttként született, most hároméves kisfiúnak egyelőre csak egy halom orvosi zárójelentése és egyéb papírja van, diagnózisa viszont máig nincs. Ahhoz, hogy végre ez is legyen – ami talán elvezethetne a helyzet megoldásához is –, egy spanyolországi intézmény kínál segítséget, természetesen nem ingyen, hanem nagyon sok pénzért. Erre gyűjt most a család, és itt jött be a képbe Kétgyerekes Anyuka és az ő levele is – de őt most hagyjuk, mert ez most nem róla szól, nagyon is nem.
Tegnap kihirdettük pályázatunk nyerteseit is. Egyik nyertesünk, Jadeanya úgy döntött, hogy neki pont elég elismerés, ha szívesen olvassátok őt az Átmeneti Állapoton, ezért nyereményét bocsássuk licitálásra, és az így befolyt összeget Harcoska számára ajánlja fel – ezzel is hozzátéve egy kicsit a spanyolországi út költségeihez. Úgyhogy mostantól bárki licitálhat a képen látható egyedi ékszerszettre, amiből garantáltan csak egyetlenegy van a világon. Licitálni kommentben itt és Facebook-oldalunkon is lehet. Az aukció május 31-ig tart, a legtöbbet ajánló licitáló eztán kapja meg szép díszdobozban a Jadeanya által felajánlott ékszerszettet.
Az ékszerek csodaszépek, Csabiéknak nagy szükségük van a pénzre, úgyhogy hajrá!
Az ÁÁ csapata

VISONTA összefog!_Harcoskáért!!!

Fogjunk össze „Harcoskáért”!
A Visonta Községi Önkormányzat a Kulturális Egyesület csoportjainak
közrem
űködésével jótékonysági rendezvényt szervez.
A visontai illet
őségű Veres Csabikának és szüleinek szeretnénk segíteni
ezzel a megmozdulással, mert „együtt könnyebb”!
A rendezvény ideje: 2011. június 02.
Helye: Visontai M
űvelődési Ház
16.00-tól borárverés - abasári és visontai borok felajánlásával
18.00-tól Gálam
űsor
Fellép
ők:
Holdfény hastánccsoport, Népdalkör, Zenebarátok és a Stylus együttes.
A rendezvényen befolyt összeg kerül
átutalásra a kisfiú gyógyíttatására és utazására.
A belép
ő-, illetve támogatójegy 1 000.- Ft-os címletekben
kapható ill. megvásárolható.

Veres Csabika koraszülött kisfiú.
2008. március 18-án született Budapesten,
az I sz. N
ői Klinikán.
„Súlyos toxémia miatt kellett el
őbb világra jönnöm,
születési súlyom 1130 gramm volt, és 37 cm hosszú voltam.
Koraszülöttségem mellett sajnos komoly probléma volt, hogy nagyfokú hiátus
herniám ill. refluxom volt, ami miatt a táplálásom megkezdése igen nehéz volt,
szinte lehetetlen, emiatt teljesen leszoktam az evésr
ől.
Anyukám otthon orrszondán keresztül etetett.
2008. május 25. óta az I sz. Gyermekklinika gondozása alatt állok,
az ottani orvosok próbálkoztak megoldani a betegségeimet.
2008. novemberében megm
űtöttek hiátusszal, ill. fundoplikáció, bélösszenövés,
vakbélkivétel stb. Sajnos szájon át még sosem ettem. Sok súlyos szepszisen
keresztülmentem, ill. betegségeken. Egyéves születésnapomra végre
hazamehettem testvéreimhez, Balázshoz (18 éves), és Szabolcshoz (7 éves),
akik eddig szinte nem is ismertek, mozgásom csak a hanyattfekvésb
ől állt,
de a macis zenél
őt imádtam az ágyam felett. A folyamatos szondatáplálás jó volt,
híztam is szép lassacskán t
őle, de azért mindig volt valami, ami miatt a kórházat
nem felejthettem el. Június közepén indulnánk Spanyolországba.
Valenciába megyünk, egy ottani komplex kórházi intézménybe.
Sajnos még nincs meg a kintléthez és a kiutazáshoz az anyagi háttér,
de hátha csoda történik!!! Ennek az okos, értelmes, szép kisfiúnak ne kelljen
bizonytalanul, diagnózis nélkül, bezárva élnie.
Megérdemli
ő is az egészséges gyermekek életét.”
B
ővebben: www.verescsabika.blogspot.com
Facebook: „Harcoska” ill. „Veres Csabika”

LICITÁLÁS-HARCOSKÁÉRT III.-Borárverés-LEZÁRULT!!!

Harcoskáért a borárverés lezárult a nyertes ANTAL EDINA-20000.-ft.Köszönjük

2011. május 16., hétfő

Hétvége:)

Szabolcs végre péntek délután megérkezett a táborozásból,nagyon hiányzott mindenkinek,és igazi nagyfiú jött haza:)Csabika nagyon örült,még ajándékot s kapott(autó).Szombaton eljöttek Petiék(Monival) elhozták az esküvői DVD-t ,amit azóta is folyamatosan néz Csabika és ami a meglepetés Petiék hoztak támogatást az utazásomhoz,köszöm mégegyszer nekik :))




Vasárnap piknik az erkélyen:))Apa és anya "grillleztek"az erkélyen,Csabika és Szabi hálózsákba bújt ,mert hűvös volt és onnan nevetgéltek!Nagyon tetszett nekik ,mert olyan volt mintha kertben lettek volna,nézték ahogy sül a husi + a virsli.Csabikának minden ilyen pozitív élmény ,boldog ,hogy együtt programot szervezünk,(akár az erkélyen is:).

Ha valaki segítséget kér kap hideget-meleget:):(







Igen most már tudom,ha nyilvánosan segítséget kérünk,kapunk hideget-meleget!Azaz a jó szándékú,segítőkész emberek mellett ,előbújnak a rosszakarók,kételkedők,akik csak felületesen néznek bele a dolgainkba,nem alaposan,körültekintően olvassák el a blogot,a leírásokat,stb...Mi is hibázunk nem biztos,hogy első hívásra csatlakozni kell csoportokhoz,akik beteg gyerekeknek gyűjtenek,meg kellett volna nézni mi van mögöttük,mert a végén úgy is minden kiderül.Kiderül az,hogy a csoportban sokszor unatkozó anyukák becsmérlik egymást,a műkörömről,ill.szoláriumról alkotnak véleményt,hogyha arra telik akkor miért gyűjt az ember a beteg gyerekének.Nem gondoltam hogy ilyenekkel kell foglalkozni,esetleg feltenni a szolárium bérletemet ,amit 2007-ben vettem,igencsak Csabika születése előtt,és még most is lejárhatom ,ha lenne idő és mód rá,a műköröm,amit 5 hetente baráti szívességből kapok,ill.én is csinálom(2000-ben végeztem tanfolyamot),lehet le kell írnom mikor és hányszor vágatok hajat,ill.a hajfestést is itthon oldom meg.
Szerintem,ha valakinek ezek izgatják legjobban az agy tekervényeit,nem az,hogy úr isten ez az anyuka van ,hogy több hetet tölt széken ülve a kórházban,hogy nem látja hetekig a másik két gyerekét,nincs együtt a családjával,hogy nem megy utcára napokig és egy ágyon éli az életét,stb....
soha nem cserélnék semmiért senkivel,ez a kis HARCOS mindent megér,mindenki felett ál,ő tanít engem,minket kitartásra,megértésre,türelemre!Csodálatos kis emberke rengeteg szeretettel,odaadással!
Nagyon nehéz nap mint nap látnom,hogy nem úgy él mint a vele egyidős gyerekek,illetve hogy kezd kialakulni a betegség tudata.Miből állnak a mindennapjai-tv-nézés,dvd-nézés,könyv-vagy újság lapozgatása,orvoshoz járás,napi min,3x gyógyszer beadás,vesetál ,ha rosszul van,cumi rágcsálás,naponta többször szólni,hogy "sípol pumpa",hátit le föl vetetni,ő soha sem haragszik,ha játék közben fel kell állni,mert sípol a pumpa,vagy elfogyott a táp.Igen és Ő már tudja ,hogy ha nincs anya,nincs hátizsák és tápi,mert ezt csak én tudom nekibiztosítani,és neki ez kell az élethez,hiszen másképp nem jut táplálékhoz,Minden mozdulatával hálás érte,pedig naponta elmondom,hogy ez természetes,nem kell megköszönni.
A lényeg ,a lényeg jobb ha maradunk a saját kis utunkon,nem csatlakozgatunk,hiszen nekünk CSABIKA az első ,őt kell minden erőnkkel támogatni,akik meg kételkednek abban,hogy egyszer minden végső tartalék elfogy,olvassanak itt a blogon utána.

2011. május 13., péntek

MIT VÁRUNK SPANYOLORSZÁGTÓL??

Sokan kérdezik miért külföld?
A válasz azért ,mert sajnos magyar országon 2008.március  óta nem sikerült egy konkrét diagnózist felállítani,semmilyen választ nem kaptunk,hogy miért nem eszik Csabika szájon át,mikor fog,a refluxa mitől fog javulni,meddig kell tápszeren élnie,miért ilyen picike(87cm,10,5kg),miért nincs immunrendszere,miért lettek kisebbek a veséi?Rengeteg kérdés és nincs válasz,szeretnénk mi is ő is választ kapni miért így kell élnie,mikor és mitől fog meggyógyulni.Ezekre szeretnénk választ kapni,nem feltétlenül mütétet szeretnénk,sőt!inkább egy diagnózist,és megoldást hogy egyen.ez itthon nem történt meg.
Spanyol országban lakó ismerősünk adta azt az ötletet ill.lehetőséget,hogy küldjük ki az orvosi papírokat,stb...és körbenéz mit lehet tenni,így lett a valenciai klinika ahová vinnénk Csabikát!

Remélem sikerrel járunk,sőt biztos tudom!!!

2011. május 11., szerda

Érdemes elolvasni-lavina indult:)http://atmenetiallapot.freeblog.hu/archives/2011/05/11/Penzhajhaszas/

Kétgyerekes Anyuka levele a pénzhajhászásról

Ez a szó kísért már napok óta, mióta megakadt rajta a szemem azon a blogon. Beférkőzte magát a gondolataim közé: ott volt, amikor a reggelit készítettem, ott volt, amikor a patikából a kocsi felé menet bosszankodtam, hogy újabban minden, amit vennék, hiánycikk, és ott volt, amikor fürdettük a fiúkat. Ott várt rám és kopogtatott, hogy tessen már velem zöld ágra vergődni! De hiába. Vannak dolgok, amiket az életbe’ nem  fogok tudni megérteni. Például Kétgyerekes Anyuka levelét. Na jó, nem konkrétan a levelet, mert a szövegértés ilyen szinten még megy, hanem a levél mögöttesét. Persze elintézhetném az egészet annyival, hogy ez hülye, de úgy érzem, ennél itt többről van szó. Egy jelenségről, ami Kétgyerekes Anyuka levelében öltött testet.

Ja, a blog. Nem mellékes a történetben a kontextus sem – nagyon nem, hiszen egy amolyan "mindennapi nyavalygásaink" típusú blogon, egy "lamentáljunk azon, hogy vajon mennyire muszájból hajtunk, valóban a megélhetés miatt vagy már zsigeri kényszerünkké vált a javak felhalmozása" típusú posztnál nyilván nem néztem volna nagyot, itt azonban csak pislogtam, hogy mivaaan??
Veres Csabika blogjáról van szó. A kisfiúéról, aki koraszülöttként jött világra, mindössze 1130 grammal, és aki születése óta semmit nem evett-ivott szájon keresztül. Csabika – ahogy a szerettei hívják: Harcoska – 3 éves és egy kis hátizsákkal közlekedik, ami azt a pumpát rejti, ami a gyomrába vezetett szondán át adagolja neki az ételt 24 órán keresztül.

Épeszű embernek már itt kezd gyanússá válni, egy ilyen szituációnál hogy jöhet a képbe a pénzhajhászás mint olyan, de haladjunk tovább… A blogot az édesanya írja (a kisfia nevében beszél – ennek helyességén, létjogosultságán el lehetne vitatkozni, de most fogadjuk el, hogy ő is csak úgy tesz, mint sok más anyuka, és ebbe kivételesen ne kössünk bele) és megszólalnak benne a családtagok is. A bejegyzések mentén rengeteg fotó, ilyen-olyan betűtípusok és színek váltakoznak, aminek ízlésességén megint csak el lehetne vitatkozni, de nem ezért vagyunk itt. Hanem hogy megértsük a „kétgyerekes anyukákat”. Hogy mi viszi rá őket, hogy ilyen leveleket írjanak. Hogy mégis milyen alapon formálnak maguknak jogot arra, hogy „figyelmeztessenek” egy ilyen rendkívül nehéz helyzetben lévő édesanyát, hogy felróják neki a kapzsiságot, amiért nem szégyelli újra és újra megszólítani az embereket, segítséget kérve a kisfiuk számára.

Csabikának nincs diagnózisa. Zárójelentése meg „papírja” van garmadával, csak épp diagnózisa nincs, ami segíthetné őt a gyógyulásban. Van viszont egy édesanyja, aki minden eszközt bevetve – ideértve a közösségi médiát is – próbált meg olyan orvost keresni, akinek már volt dolga hasonló esettel és sikeresen kezelte. Talált is valakit, illetve egy egész intézményt, ahol fogadnák Csabit – Spanyolországban. És most erre gyűjtenek. Hat hét múlva utazhatnának, de nincs miből. A tartalékaikat az elmúlt évek felemésztették, a folyamatos extra kiadások (házhoz kijáró gyógytornász, vitaminok, steril szerelések stb.) mellett nem tudnak félretenni. Egyre kétségbeesettebben kérik az embereket, hogy segítsenek. És ez bizony valamiért szúrja Kétgyerekes Anyuka szemét. Olyannyira, hogy szóvá is teszi – hisz állítása szerint nem ő az egyetlen, aki így gondolja -, nem is akárhogy: „ez gyomorforgató” – írja. Egy olyan kisfiú édesanyjának, akinek nap mint nap szó szerint forog a gyomra: vagy kihányja a tápszert vagy nem.

Pénzhajhászás… tényleg ennyire visszatetsző tud lenni egy kétségbeesett szülő igyekezete? És ha igen, tényleg nem lehet elmenni mellette szó nélkül? Tényleg nincs jobb dolguk az ilyen „kétgyerekes anyukáknak”, minthogy csupa jószándéktól vezérelve belerúgjanak egyet az ilyen nehéz sorsú családokba?

Kétgyermekes anyuka levelét
itt olvashatjátok.

MsPoppy

Hogy miért kell midíg hordani a hátizsákot?_megmondom:)

Hogy miért kell mindig hordani a hátizsákot?

Mivel Csabikának nagyfokú refluxa van és ismét van hiatus hernia-ja is ,ezért sajnos nagyon sokszor hányni szokott ill.,bukni,leginkább fekvés közben,vagy után.Tehát Csabi nem bírja, mint általában a peges,vagy gasztrotubusos gyerekek, hogy bolusokban 2-3 óránként benyomjunk neki nagyobb mennyiségű tápszert,mert az bizony egyben kijönne belőle.Csabikának mióta "cső "van a hasában,azóta folyamatos pumpa táplálással van etetve,ez ugye azt jelenti ,hogy 24 órán keresztül pihentetés nélkül/ami nem jó/megy a tápi a pocakjába,óránként kb.45-50 ml-.es sebességgel,persze alvás alatt lejebb kell venni 35ml.-re,illetve,ha hányni szokott megint csökkentjük a mennyiséget..Amíg ugye nem volt a hátizsákos mobil pumpa,addig a nagy infúziós állványhoz volt "láncolva",úgy indult el,rettegni lehetett mindig,hogy ki ne szakadjon a cső a hasából.Tehát Csabika ezért kell,hogy egész nap egy hátizsákkal közlekedjen,ami valószínű,hogy nem könnyű neki,de soha nem panaszkodik,ő úgy viseli ,mintha ezzel születnének a gyerekek.
Összefoglalva Csabika szájon át nem eszik,folyamatosan kell ,hogy potólva legyen a folyadék a gyomrában,,ezért kell hogy a pumpa táplálja,ezért kell,hogy legyen hátizsákja,ezért kell,hogy vigye a hátizsákot egész nap magán!!!


Jön a meleg,de ez télen is előfordult,hogy nagyon izzadt a háta,mi lesz nyáron a melegben?ezt még nem tudom,tudjuk!!!

LICITÁLÁS-HARCOSKÁÉRT III.-Borárverés

"Dér Adrián (Dér Pince) felajánlott egy üveg Abasári Olaszrizlinget, melynek tová...bbi különlegessége, hogy a címkéjéről Csabika mosolyog ránk. :) A borra május 16-án 20 óráig lehet licitálni, a kikiáltási ár: 1000 Ft. Licitálni lehet a kép alatt hozzászólásban, vagy ha valaki névtelenül szeretne, az küldjön üzenetet Veres Csabika részére. Ebben az esetben az összeg név nélkül lesz feltüntetve lent.
Az olaszrizling Abasár legelterjedtebb minőségi borszőlőfajtája. Bora jellegzetes illatú, tüzes, keserűmandulára emlékeztető zamatú, testes, harmonikus.
Ne feledjék: aki megvásárolja nemcsak egy palack minőségi bort kap, hanem Csabikát is támogatja!!!"

Ezt a felajánlást kapta Csabika ,remélem sikerülni fog,köszönjük szépen.
https://www.facebook.com/anyany6#!/media/set/?set=a.113795042039296.26664.100002264021303
itt a facebookon lehet rálicitálni:))köszönjük szépen.

2011. május 8., vasárnap

LICITÁLÁS-HARCOSKÁÉRT II. /Swarovski nyaklánc/


Egy régi kedves barátnőm/nevét nem akarta nyilv.hozni/felajánlotta Csabikáért ezt a SWAROVKI nyakláncot,nagyon jó lenne ,ha erre is licitálnátok.
a licit 2011.05.07.09.órától-2011.06.01.24.óráig tart.
A licit megtétele a Facebookon a linkre kattintva a hozzászólásokban:


CSABIKA utazása-még 6 hét:)

Körülbelül 6 hét múva indulnánk Spanyolországba és sajnos szinte sehol se tartunk(anyagilag).Valenciába megyünk,egy ottani komplex kórházi intézménybe,a jövőhéten intézem az utlevelét Csabikának,illetve elkezdem a gyógyszereit összeszedni(összeírni)egész nyárra,a tápszert kiszámolom,fecskendő,kötszer,stb.Sőt kell vennem egy tartalék gasztrotubust,bármi lehet,és legyen tartalék.

A facebookon illetve a blogokon a liciteken sajnos nem nagyon történik már semmi,úgylátszik a pénzhajhászos nő levele meghozta hatását.:(Holnap meg kell kapnia az első hepatitis a+b oltást,aztán 1 hónap és még egyet,azaz indulás előtt.Aggódva gondolok arra,hogy itthon marad a középső tesó Szabolcs + ugye a kutyus is.Balázs a nagytestvér velünk jön(bőszen tanulja a spanyolt),mert ha Csabika apukája hazajön(ő csak a fuvarozó),ne legyek teljesen magamban Csabival és Ő az aki el tudja még látni Csabikát:)),néha nekem is kell pihenő.Ha a kintlétre gondolok már görcsben van a gyomrom.

A lényeg a lényeg ,sajnos még nincs meg a kintléthez és kiutazáshoz az anyagi háttér,de hátha csoda történik!!!

Ennek az okos,értelmes szép kisfiúnak ne kelljen bizonytalanul,diagnózis nélkül,bezárva élnie.Megérdemli ő is az egészséges gyermekek életét:)